Oasis Dental Clinic

Who said you couldn’t have a relaxing experience at the dentist? We invite you to visit Dental Oasis, a new Dental Clinic Franchise designed by our studio.

Because visiting your dentist has never been so relaxing.

This transgressive and avant-garde space reinterprets the traditional Dental Franchise design. Materials, textures and colors combine to create a sensory experience never before thought for a Dental Clinic. A warm and caring environment that connects you with nature.

The corridor is a large light box that extends from the entrance to the office area. Like a melody, the light is sifted along it through the solid cedar wood slats, turning everything it touches into nature. The nuances in the warm lighting allow us to create a sensation of openness, as opposed to the traditional concept of a dental clinic where the light is cold and uniform, generating an uncomfortable feeling of closed space.

dental-clinic-pasillo-1024x523

The reception area is a spectacular space that combines exoticism and purity. Tropical vegetation and an impressive mural accompany us during the wait providing freshness and comfort. The waiting room is equipped with a multimedia area for the enjoyment and entertainment of adults and children.

dental-clinic-sala-de-espera-final-01_b-1024x530

The treatment cabins can be relaxed and peaceful spaces. Each of the boxes is designed to immerse the patient in a new sensory experience. The lighting inside the room is specially designed to avoid glare and to provide warmth to the environment.

dental-clinic-box-final-03_b-1024x525

Dental Oasis, a relaxing experience.


If you are interested in receiving more information about this project you can request it at [email protected]utstudio.com.



RELATED POSTS


LEAVE A COMMENT